Thursday, 11 July 2013

Ehm2! Doktor Amalyna (^.^)

Assalamualaikum !


Hello guys! Tengok tittle entry hari ni macam bajet-bajet jek kan haha t.t Sebenarnya nak cerita result UPU hari ni. Alhamdulillah , selangkah lagi menuju masa depan yang diinginkan. One step closer to my future. Bersyukur sangat dapat sambung degree. Bersyukur sangat dapat kos yang kite nak. 

"Maka yang mana satu di antara nikmat Tuhan kamu , yang hendak kamu dustakan?"

Sesungguhnya, Allah sentiasa tahu apa yang terbaik untuk hambanya. Allah tak beri ape yang kite ingin, tapi beri ape yang kite perlu. 

So, I will further my study in medicine at Uitm Sg. Buloh , Selangor. Seronok sangat sebab uitm sg buloh ni kampus baru, kolej kediaman pon baru, and ada jugak kawan2 kat situ. takde lah jadi loner kat sane! (^.^) . Dengar kata lagi besar dari rumah kat uitm puncak alam *eksaited* 

Guys , doakan saya lagi 5 tahun bergelar seorang Doktor. hehe kalau sakit jemput datang jumpe ye! *berangan* 

Klik Gambar untuk tumbesaran !

Throwback. Asasi Sains. Ni baru bedah tikus,
nanti kite cube bedah orang ye? haha XD

p/s : Hwaiting! we can do it! =D

  

16 comments:

  1. alhamdulillah tahniah. memang rumah situ best pun ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. awak belajar kat sungai buloh jugak ye? :D

      Delete
  2. alhamdulillah congratz dik! sorg lg bakal doktor :)

    nway honestly akak Xsanggup enlarge pic bedah tikus tu..! dh rs kembang2 tekak dh ni. that's the reason why I cud neva be a doctor! hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akaq. Doakan lah saye berjaya ye :D Hehe saya pun geli jugak mula2. jenis takut darah nie, InsyaAllah lepas nie kena berani kan diri =D

      Delete
  3. hye.. im happy for u.. good luck in becoming a future doctor..

    ReplyDelete
  4. tahniah dik! ..blaja rajin2..jadi doktor g prihatin kt patient..moga ank akak berjaya mcm awk..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kaq. saya baru nak bermula hehe. InsyaAllah, anak akaq akan jadi seorang yang berjaya. Amin~ :)

      Delete
  5. waaah, tahniah! future doctor la ni. hehe. goodluck amalyna! selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  6. okey, jeles gila. dulu nak jadi doktor jugak, tp dpt engineering pulak. btw, CONGRATS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanx. Awak pun congrats juga :D

      Delete
  7. Medik uitm??sme la kte..jmpe di sg buloh bln 9 nie..

    ReplyDelete
  8. tahniah dik. :]

    salam kenal ya...

    ReplyDelete