Sunday, 7 July 2013

Buat Duit Dengan 8Share !


Assalamualaikum and Hello Guys ! 

Pernah dengar tentang 8Share? Saya tahu pun melalui rakan2 blogger lain yang post tentang 8Share ni. From what i've read, 8Share is the newest version of Says. It is easier to make money than Nuffnang . Pasal nuffnang ni tak tahulah. saya baru join 3,4 hari hehe. Saya pun baru melibatkan diri dengan 8Share ni. Sekarang baru ada RM 2.20 ! 



8Share membolehkan kita cashout apabila earning kita mencapai RM 50 ke atas. kalau kira saya punya berapa lama lagi eh? (t.t) For me, saya join sebab benda ni merupakan satu alternatif untuk kita dapat income walaupun duduk goyang kaki kat depan laptop ni haaa. So apa tunggu lagi? Make your time spent online worthy :D *acah2berniaga* 

Jom join sekarang : 8Share 

If nak maklumat lanjut boleh tengok blog TUTORIAL UNTUK DAFTAR 8SHARE/SAYS
If nak tengok bukti mereka2 yang da cashout banyak kali boleh tengok di sini Fatin Diana 

Pada semua yang nak tengok ape iklan 8Share saya , lets hit the button guys! and do comment okay :) 
1  2  3  4


10 comments:

  1. awak....nak tnya...saya dah dftr tp nape x dpt verification email lg ye....dah byk kali dh resend

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa ye? saya buat sekejap je dapat. mmmm sory ye tak dapat tolong ;(

      Delete
    2. itulah mslhnya...sebelum ni buat yg lain blh jer...

      Delete
    3. memang tak dapat ye? kalau da daftar boleh bukak page dye? ada button talk to us x? kalau ada boleh cakap masalah kat situ. saya pun pernah buat masa earning xnaik2 hehe

      Delete
  2. i wonder dr mna sumber dia eh. nk tau jugak. hihi. *baru belajar

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8share nie macam churp2 jugak. Kita share iklan2 dye, and dye bagi 20 sen per click. Sumber duit yang kita dapat dari penaja iklan rasanya. harap membantu :D

      Delete
  3. assalam,

    salam kenal dari bunda

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam bunda. selamat berkenalan :D

      Delete
  4. hahaha.. setia dgn nuffnang dan churp churp aje.. belum terfikir nak cuba 8share

    ReplyDelete
  5. wahh. seronok je kan duduk aja depan lappy lepastu dapat duit. sy tak daftar pun nuffnang or 8share ni sbb tak fikir nak duit lagi. hehe. :D btw, sy singgah smbil follow sini ya.

    ReplyDelete